keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kära dagböcker...

Enää viikko lähtöön! Päräyttävää! 

Miul ol mukavat läksiäiskestit. Ruotsi-teema ylsi tasan asuvalintaan, kattaukseen ja tarjoiluiden osittaiseen väritykseen. Erityisen ylpeä olin sinisestä boolista, vaikkei sen maukkaudesta uskaltanut takuuseen mennäkään, sekä sinisestä kääretortusta, jonka veroista en ole koskaan ennen valmistanut! Kaksi urheaa juhlijaa, vauvavatsainen prinsessa Madde sekä "Hip Hip Hora" jaksoivat reivata kanssani pilkkuun asti ja olivat myös etuoikeutetut ruotsinkielisen karaoke-esitykseni todistajat ♥ Mut suurkiitos kaikille vierailijoille, teitte miut onnelliseksi.

Sain lahjukseksi Keel's Simply Diaryn, joka lähtee reissuun mukaan muutaman (kröhm...) muun kalenteri/päiväkirjan kanssa. Oi en malta odottaa että pääsen ruksimaan ja pohdiskelemaan kuluneita päiviä vähän värikkäämmästä näkökulmasta! Kiitos Tiinz!


Vaan tosiaan, kuten mainittu, päiväkirjojahan riittää joka lähtöön:

  1. Virkkukoukkusen Virkee vuosikalenteri 2014 täyttyy ainoastaan kiitollisuudesta. Jokaisesta päivästä löytyy kuitenkin jotain, mistä olla onnellinen, ja tän tarkoitus on muistuttaa siitä. Aion kasata sivut täyteen positiivisuutta niin, että siitä on ensiapua kiukkuisiin päiviin. 
  2. Ovelasti "aikuisemmaksi" verhoiltu Demi-lukuvuosikalenteri on miun rinnalla pitkään kulkenut luottotoveri, jolle vuodatan jokaisen päivän päällimmäiset ajatukset. Niin olen tehnyt muutamaa polulta hairahtanutta vuotta lukuunottamatta 7. luokalta lähtien, oikeesti joka päivä, vuosikaudet! Tästä en luovu enää, ei tehnyt hyvää olla ilman :)
  3. Yliopiston kalenteri säilynee miun arjen raamattuna ja organisointipaikkana Tukholmassakin. Sinne on hyvä merkitä viikon riennot (oi mie saan huomisen kohdalle merkitä hieronnan klo 20 kohdalle ^^ ihanaa!).
  4. Simple Diaryn aloitan vasta, kun Tukholman seikkailu alkaa. On vielä ratkaisematta, miten aion sitä täyttää, summanmutikassa vai sivu kerrallaan järjestyksessä. Annan fiiliksen päättää 15. (tai 16.) päivä!
  5. Ruskeakantinen päiväkirja on ollut vuodatuspaikkana silloin, kun mielen päällä on jotakin elämää suurempaa tai surkeampaa. Sinne ovat päätyneet romaaninaiheet, ystävyyssuhteiden kiemurat, ravisuttavat ihastukset ja ne hetket, kun on itkettänyt lohduttomasti. Katsotaan, mitä noiden kansien väliin päätyy seikkailun aikana.
  6. Bättre Brötlös än Rådlös, jolle on tulossa selitystä videopäivityksen muodossa (!), toimii tietenkin päiväkirjana ja matkakertomuksena koko reissun ajan! Tänne saa kurkistaa, noihin kannellisiin ei ehkä kannata :D 
Tänään miun pitäis rykässä raportti 1/2 valmiiksi, jotta voin huomenna keskittyä 2/2:een. Viikonloppuna on tarkoitus testailla skype-yhteyksiä, pakata niin pirusti ja tavata ystäviä vielä. Maanantaina riennän laittamaan kutrit kuntoon kampaajalle, tiistaina panikoin ja keskiviikkona lähtee Silja Symphony kohti kuningaskuntaa! 

Lumisadetta ja romantiikkaa jokaiseen kolkkaan *muisk* 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti