keskiviikko 1. tammikuuta 2014

"Se här är mina drömmar"

Oi auvoa, iloa, lomailun onnea. Oon ottanu niin rennosti et sohvan patjaan, sänkyyn, pörrömattoon kaikkiin on painunut miun takamuksen kokoiset kolot. No jos ei nyt ihan niin mieli on ainakin levännyt, asennoista viis!

Kyllä tuo loppupuristus ennen joulua ottikin voimille, ei edes kirjoitteluun löytynyt aikaa tai energiaa. Siellä kun sohvaa käsineen kannettiin jäisiä teitä pitkin kohti kierrätyskeskusta ja autoa pakattiin äärimmilleen kaikenmaailman roinalla oli monta kertaa usko loppua. Meitsin fiilis oli tää:
Vaan siitä selvittiin, suurelta osin muutto- ja siivousapu Mutukka&Tätykän ansiosta. Sinne jäi pestyt uunit, ikkunat ja kuuratut lattiat jälkeen (samoin kuin meitsin sähköhammasharja, meikinpoistoaineet, hammastahna sun muut kaappeihin helposti unohtuvat tarvikkeet...), mutta monet muistot MC:lta kulkee mukana loppuun asti. Ol siel hyvä olla.

Joulu joutui perhepiirissä lumettomissa tunnelmissa. Tapsana riehaannuin tanssiin ja saman dansgolvin pyörteissä pyörähtelin vuodenvaihteenkin. On ollut virkistävää nähdä ystäviä ilman kiirettä ja kireyttä, oon viettänyt hyväntuulisia iltoja ja päiväkahvitteluja (vaikkakin kahvitta) ja ollut vähän enemmän sellainen kuin haluaisin aina olla - rento ja läsnä.

Löysin muuttotohinoissa Tukholman kartan, varmaan jäänyt laukkuun joltain risteilyltä. Johan mie oon sen retuuttanu ruhjeille etsiessäni kodin ja muiden tärkeiden paikkojen sijainteja, ja tunnelbana-verkkoa on myös tullut opiskeltua. Miust on hauskaa, et ihan meidän huudeilta löytyy Hard Rock Cafe sekä joku Harley-Davidson -mesta, kirkkojen ja sairaaloiden ohella. Jonkun firman sateenkaarilogo ilahduttaa miuta kotikulmien kohdalla yhtälailla!

Ruotsista kolahti tuhti tietopaketti sähköiseen postilaatikkoon aaton alla, ja Emma varasi meille laivamatkan (ja buffetin♥___♥) tuossa alkuviikosta. 15. tammikuuta lähdetään seilaamaan kohti vaihtarielämän riemuja! 17. päivä Department of media studies tarjoilee jo cocktaileja rekisteröitymisen kunniaksi, 19. aukeaa pikkuriikkisen yksiömme ovet, ja samoihin aikoihin olis myös tilaisuus osallistua RFSL Ungdom Öst's Årsmöteen, siis vuosikokoukseen! Tässä on vielä pari logistista ja aikataulutuksellista pulmaa ratkottavana, mutta uskon, että saan järjestettyä itseni verkostoitumaan Tukholman HLBTQ-meininkeihin jo heti kättelyssä! Mie suorastaan kihisen riemusta, että kun vaan pääsis jo rrreissun päälle!

Vaan ensin pitää hoitaa ne tärkeimmät: läksiäiset. Tilaisuus siihen järjestyykin ylihuomenna, kun porukat on testaamassa tietä Tukholmaan risteilyn merkeissä, ja mie saan rauhassa kestitä osallistuvia tovereita. Teemana tietenkin Ruotsi, Spotify-lista on jo tekeillä!

Riemastuttavaa ja tapahtumarikasta uutta vuotta 2014, siulle ja miulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti