lauantai 15. maaliskuuta 2014

Stora känslor





Eilen improa ja hohtokeilausta aivan parhaassa seurassa. 
Tänään itkettää.


2 kommenttia:

  1. Voi Emilia <3

    Jaan tuntemuksesi!
    Mua auttaa, kun ajattelen sitä että ei ne ihanat ja hyvät asiat täällä vaihdossa(kaan) laskeudu taivaasta itsekseen pärstän eteen, vaan omalla panoksella on ihan valtava vaikutus. Ja jos sillä on vaikutusta vaihdossa, sillä on vaikutusta myös kotimaassa. Miljöö ja puitteet on ehkä tutummat ja arkisemmat, mutta mää haluan uskoa, että pystyn jatkamaan Nykäs-Matilta perityllä "Elämä on ihmisen parasta aikaa" -asenteella. Elämän paras aika rajoittuu vaihtoon vain, jos sen antaa rajoittua siihen.

    Häntä pystyssä kohti uusia seikkailuja siellä, täällä ja kotona! Voisin kehottaa nauttimaan kaikesta siellä, mutta tiiän että nautit ilman kehotustakin. Hali! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Floora <3 Mie luin tän jo sillo aiemmin mut nyt vast muistan vastata. Joka tapauksessa tää siun ajatus siitä, että ite rakennamme sitä onnea mitä elämme ni on oikeesti ollu miun mielessä näinä päivinä tässä välissä, ja antanu tsemppiä ja rohkeutta. Siis kiitos, sydämestä saakka. Ja kun oikein miettii niin hitto miten onnellinen mie olen ollut myös siellä Jyväskylässä, ja juurikin teidän upeiden kettukavereiden takia, ja sitten kai myös itseni ja oman kettupanokseni ansiosta ;D

      Nautitaan jatkossakin ja halataan kun tavataan :3

      Poista